O a fa'aletonu autu ole vaega fa'ainisinia o le Cummins Generator Set -Vaega II?

Cummins diesel generator seti o loʻo faʻaaogaina lautele i le fanua o le faʻaogaina o le eletise ma le nofoaga autu o le eletise, faʻatasi ai ma le tele o le faʻaogaina o le eletise, faʻatinoga mautu, tekinolosi faʻatekonolosi, ma se faiga o auaunaga i le lalolagi atoa.

I le tulaga masani, Cummins generator seti gen-set vibration e mafua mai i le le paleni o vaega taamilo, vaega electromagnetic poʻo faʻaletonu masini.

O le le paleni o le vaega taamilo e mafua ona o le le paleni o le rotor, coupler, soʻotaga ma uili feʻaveaʻi (uili taofi).Ole fofo ole su'e muamua ole paleni rotor.Afai o loʻo i ai uili faʻasalalau tetele, uili taofi, faʻapipiʻi, ma soʻotaga, e tatau ona vavae ese mai le rotor e suʻe ai se paleni lelei.Ona i ai lea o le fa'ainisinia fa'amama o le vaega taamilo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamavaeina o le faʻamaufaʻailoga uʻamea, le toilalo o le ki oblique ma le pine, ma le tatalaina o le rotor o le a mafua ai le le paleni o le vaega taamilo.

O le faaletonu o le vaega eletise e mafua mai i le itu electromagnetic, lea e masani ona aofia ai: o le taamilosaga puʻupuʻu o le rotor winding o manuʻa asynchronous motor, sese uaea o le AC motor stator, vaʻavaʻa puʻupuʻu i le va o le faʻafefe o le faʻafefe o le afi faʻapipiʻi, fesoʻotaʻiga sese o le coil excitation o le afi synchronous, gau rotor pa o fale pa ituaiga asynchronous afi, stator ma le ea rotor mafua mai deformation o le rotor autu.E le tutusa le va, e mafua ai ona le paleni le va o le ea ma mafua ai le tetete.

O faʻaletonu autu o le vaega o masini vibration o le seti generator Cummins o: 1. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vaega o fesoʻotaʻiga e le o faʻaogaina, ma o laina ogatotonu e le o faʻatasi, ma o le ogatotonu e le saʻo.2. O mea faʻaoga ma soʻotaga e fesoʻotaʻi ma le afi e sese.3. Faʻaletonu i le fausaga o le afi lava ia ma faʻafitauli faʻapipiʻi.4. Uta conduction vibration ave e le afi.

20

 


Taimi meli: Mati-07-2022