O le a le mea e tatau ona faʻalogo i ai pe a taʻavale i se seti afi afi fou

Mo le afi afi tiso fou, o vaega uma o ni vaega fou, ma o luga o le mating e le o lelei le tulaga tutusa.O le mea lea, e tatau ona faʻatinoina le taʻavale i le gaioiga (faʻapitoa foi o le tamoe i le gaioiga).

 

O le tamoe i le faagaoioiga o le faia lea o le afi afi tiso e tamoe i totonu mo se vaitaimi patino i lalo o le saoasaoa maualalo ma tulaga maualalo o le uta, ina ia faasolosolo malie ona tamoe i le va o luga o le mating gaioi uma o le afi tiso ma maua malie le tulaga fetaui lelei.

 

O le taʻavale i le gaioiga e taua tele i le faʻamaoni ma le ola o le afi afi tiso.O afi fou ma toe faʻaleleia a le gaosiga o tiso afi ua uma ona faʻataʻitaʻiina ma faʻataʻitaʻiina aʻo leʻi alu ese mai le falegaosimea, o lea e le manaʻomia ai mo se taimi umi e leai se uta e faʻaogaina. tulaga o le faaaogaina.Ina ia faʻaleleia atili le taʻavale i le tulaga o le afi fou ma faʻaumiumi lona ola tautua, o mea nei e tatau ona gauai i ai i le faʻaaogaina muamua o le afi fou.

 

1. I le taimi muamua o le 100h galue, e tatau ona pulea le uta o le tautua i totonu o le va o le 3 / 4 faʻamauina mana.

 

2. Aloese mai le nofonofo faaumiumi.

 

3. Faʻalogo totoʻa e mataʻituina suiga o vaega faʻaogaina eseese.

 

4. Siaki i taimi uma le maualuga o le suauu ma suiga lelei o le suauu.E tatau ona fa'apu'upu'u le vaitaimi o le suiga o le suau'u i le fa'agaioiga muamua ina ia puipuia ai le ofuina tuga e mafua mai i mea u'amea fa'afefiloi i totonu o le suau'u.E masani lava, e tatau ona sui le suauʻu pe a uma le 50 itula o le amataga o le taotoga.

 

5. A oʻo i lalo le vevela o le ambient nai lo le 5 ℃, o le vai malulu e tatau ona muaʻi faʻavevela ina ia maualuga ai le vevela o le vai i luga ole 20 ℃ aʻo leʻi amataina.

 

A maeʻa ona taʻavale i totonu, o le seti afi e tatau ona ausia manaoga faʻapitoa nei:

 

E tatau ona vave amata le iunite e aunoa ma se pona;

 

O lo'o fa'agaoioia le iunite i totonu o le uta fa'atatau e aunoa ma se saoasaoa le tutusa ma le leo fa'aletonu;

 

A suia vave le uta, e mafai ona faʻamautuina vave le saoasaoa o le afi tiso.E le lele pe oso pe a vave.A fa'agesegese le saosaoa, o le a le tu le afi ma o le a leai se aoga o le cylinder.O le suiga i lalo o tulaga eseese o uta e tatau ona lamolemole ma o le lanu asu o le asu e tatau ona masani;

 

O le vevela o le vai malulu e masani lava, o le mamafa o le suauu e fetaui ma manaʻoga, ma o le vevela o vaega lubricating uma e masani;

 

E leai se suauʻu suauʻu, faʻafefe vai, faʻafefe o le ea ma le eletise.


Taimi meli: Nov-17-2020